Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba med berg tillsammans med ett framåtsträvande och positivt gäng?

Vi söker nästan alltid ny, duktig och motiverad personal.

Vi är intresserade av borrare, sprängare, maskinister, tunnelarbetare, skrotare, förstärkningsarbetare, arbetsledare, platschefer. Kort sagt, alla som vill jobba med berg!

Hos oss finns bara möjligheter så tveka inte att kontakta oss!

Lediga tjänster

Borrvagnsoperatör

Vi söker en borrvagnsoperatör till vår entreprenadverksamhet. Som borrare på Bohus Bergsprängning är du anställd i hemmet och utgår därifrån. Företagets arbetsområde är från södra Dalarna till norra Skåne men entreprenadverksamheten är till stor del koncentrerad i Västsverige, främst i Göteborg. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är i huvudsak förlagd måndag till torsdag. Då tjänsten innebär att man arbetar på annan ort krävs det att du har möjlighet att bo vid arbetsplatsen under veckorna. Egen husvagn är därför en fördel.

Som borrvagnsoperatör är du en del i kedjan från fast berg fram till sprängning. Du borrar med radiostyrd borrvagn och hålen laddas sedan med sprängämne av sprängare. Tillsammans med sprängaren planerar du det kommande arbetet för att säkerställa ett gott resultat. Vi har maskinstyrning på borrvagnarna så kunskap om detta, alternativt en vilja att lära sig, är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. På Bohus Bergsprängning ansvarar var och en borrare för sin borrvagn och du förväntas utföra daglig skötsel och lösa lättare reparationer.

Vi söker dig som:

       ·      är självständig, positiv och ser möjligheter

       ·      är noggrann och intresserad

       ·      är flexibel och en god lagspelare

       ·      har B-kort

Tidigare erfarenhet av borrning och/eller annan maskinvana är meriterande, likaså E-kort.

Vi erbjuder anställning i ett väl etablerat företag med gott anseende i branschen samt att bli en del av ett gott gäng. Vi tillhandahåller relevant utbildning och utrustning för att kunna göra ett säkert och bra jobb. Vi ser gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Kika gärna in på vår hemsida och Facebook-sida för att läsa mer om oss. Vid frågor om tjänsten kontakta Johan Erving på johan.e@bohusberg.se eller 070-336 16 75. Ansökan skickas till info@bohusberg.se. Sista ansökningsdag är 16 augusti men urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!